bimbopeter.blog.hu

Üdvözlök Mindenkit aki ellátogatott a weboldalamra! Ezt az oldalt alapvetően saját szórakozásomra hoztam létre, de szerepe van létrehozásában annak a gondolatnak is, hogy kipróbáljam milyen egy weboldalt szerkeszteni illetve folyamatosan fejleszteni! Természetesen a képek feltöltésének és a hozzátartozó kommenteknek egyik célja, hogy azokat így meg tudom mutatni az ismerőseimnek és barátaimnak. Sőt Ők maguk is le tudják majd gyűjteni azokat a fotókat amelyek számukra fontosak lehetnek. Ígyekszem folyamatosan feltölteni a képgalériákat mert az évek során tekintélyes mennyiségű kép készült amit be kell mutatni! Bármilyen észrevételt, amely az oldal szerkesztésével vagy tematikájával kapcsolatos szívesen látok! Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek! Bimbó Péter

GOOGLE kereső

Google


web Eoldal

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Időjárásjelentés

Időjárás animációval

Felhőkép

Pictures

Látogatók száma

Évnyitó kerékpártúra 2008-ban

2008.11.11. 20:24 Scarabeo

 

Az elmúlt tizenvalahány évben amióta megismertem azokat a barátaimat akikkel a mai napig éves szinten sokat kerékpározom tartjuk azt a szokást, hogy minden év március 15.-én egy 60 km-es kerékpártúrával nyitjuk meg az adott évet.

Ezt a túrát ebben az évben is megtartottuk. Erről a kirándulásunkról készült fotókat raktam fel ehhez a kis bejegyzéshez.

A túra útvonala már nagyon bejáratott. Ceglédről indulva Törtel irányába tekerünk. Ez kb. 12 km. Törtel után Kőröstetétlenre érkezünk meg, ez plusz 6 km-t jelent. Itt mindig megállunk az Árpád-halomnál, amelyről Kőröstetétlen amúgy is híres, (lehetne). Ugyanis ilyen emlékműből a jelenlegi országhatárokon belül egy vagy kettővel rendelkezünk:-( Innen már nem távolság a Kutyakaparó csárda, amelyet még Petőfi Sándor is versbe foglalt! Igazán aranyos hangulata van ennek a helynek. Itt márius 15-én mindig koszorúzással egybekötött ünnepséget tartanak ezen a napon. Amikor már kellőképpen kinézelődtük magunkat akkor indulunk tovább innen már hazafelé megint érintve Törtelt Cegléd felé. Ez gyakorlatilag egy kényelmes egynapos kerékpártúrának tökéletesen megfelel. Az időjárás is a kedvünkbe járt végig, kellemes napsütéses időben volt részünk az egész túra során. Soha rosszabb ne legyen;-)

Ráadásul most befejezésképpen Varga Pista barátomnál egy bográcsozással fejeltük meg ezt a napot:-)

Szólj hozzá!

Címkék: cegléd kerékpártúra kőröstetétlen törtel kutyakaparó

A bejegyzés trackback címe:

https://bimbopeter.blog.hu/api/trackback/id/tr17764054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása